VORI I NINČEVIĆ

'Za Island spremniji ne možemo biti'

11.01.2012 u 16:46

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija priprema se za odlazak na Europsko prvenstvo u Srbiju. Svoja razmišljanja o nadolazećim izazovima iznijeli su Igor Vori i Ivan Ninčević

Igor Vori je već dug niz godina jedan od ključnih igrača reprezentacije. On smatra kako su suigrači i on spremni za izazove.

'Mislim da smo spremni. Nakon napornih treninga dolazimo do top forme koju tempiramo za prvu utakmicu. Island je najvažniji, jer ako se ne starta s pobjedom, tada se u momčad uvuče neka nesigurnost', rekao je Vori i osvrnuo se i na najavljeni dolazak hrvatskih navijača.

'Pozivam sve navijače koji mogu neka dođu, a koji ne mogu neka nas bodre pred malim ekranima, jer će nam to puno značiti.'

Slično kao Vori razmišlja i Ivan Ninčević.

'Spremni smo da spremniji ne možemo biti, a to smo pokazali i na treninzima i kroz utakmice. Atmosfera je vrhunska. Nema pritiska, jer smo mi iskusni igrači koji su osvojili sve što se moglo. Postoji samo pozitivna atmosfera. Razmišljamo samo o prvoj utakmici iako postoji imperativ medalje, ali to je još daleko', rekao je Ninčević.