NHL LIGA

Winnipeg se spasio 50 sekundi prije kraja

01.11.2011 u 11:25

Bionic
Reading

Winnipeg je protiv Floride stigao do produžetaka samo 50-tak sekundi prije kraja utakmice, a na posljetku su Jetsi trijumfirali nakon izvođenja kaznenih udaraca

Winnipeg Jetsi svladali su u ponedjeljak navečer Florida Pantherse 4:3 nakon izvođenja kaznenih udaraca. Jetsi su gubili 3:2 u zadnjoj trećini i bili su par sekunda udaljeni od poraza kada je Evander Kane zabio svoj drugi gol u utakmici za izjednačenje 50 sekundi od kraja regularnog dijela.

Nakon produžetaka u kojem ni jedna ekipa nije postigla pogodak, Winnipeg je realizirao jedan od tri kaznena udarca dok je njegov vratar Ondrej Pavelec obranio dva neuspješna pokušaja Floridinih igrača. Pavelec je utakmicu završio s 39 obrane, od kojih je 19 bilo u prvoj trećini.

Pogocima Kyla Wellwooda i Kanea u prvoj trećini Jetsi su došli u vodstvo od 2:1, ali je Floridin Tomas Fleischmann postigao dva pogotka u zadnjoj trećini i doveo Pantherse do vodstva od 3:2 samo 2:10 minute prije kraja.

U ostalim utakmicama NY Rangersi su nadvisili San Jose Sharkse s uvjerljivih 5:2, a Chicaho Blackawksi su dobili Nashville Predatorse u produžetku sa 5:4.