KOMPLICIRAN TRANSFER

Willian bi mogao imati problema zbog potpisa za Chelsea

28.09.2013 u 15:46

Bionic
Reading

Mnogo se prašine tijekom ljetnog prijelaznog roka podiglo oko 25-godišnjeg brazilskog nogometaša Williana, koji je do prošle godine igrao u Šahtaru, a onda je u siječnju ove godine prešao u ruski Anži...

No, financijski kolaps ruskog ligaša nagnao je čelnike tog kluba na kompletnu rasprodaju, pa je shodno tome Willian napustio Rusiju. Otočki su mediji tijekom ljeta mnogo pisali o ovom Brazilcu koji je često boravio u Londonu, te je dogovarao prelazak u englesku Premierligu.

Dugo vremena je izgledalo kao da će Willian postati sigurno pojačanje Tottenhama, čak se i najavljivao termin potpisivanja. No, odjednom je došlo do preokreta, engleski su mediji pisali o tome kako je Chelseajev vlasnik Roman Abramovič povukao svoje ruske veze i doveo na Stamford Bridge Brazilca.

Kada je, i službeno, Willian postao Chelseajevo pojačanje iz Tottenhama su suparnika u Premierligi optužili na nefer ponašanje prilikom tog posla.

The Times, pak, ovog vikenda napominje kako je Willian tri dana prije potpisa za Chelsea potpisao predugovor s Tottenham i sada je pitanje može li cijela ova priča dobiti nastavak, odnosno, je li pravno sve u redu kada je posao oko Williana u pitanju.