VELIKI RESPEKT

Wenger: Za pobjedu protiv Dinama moramo igrati najbolje

15.09.2015 u 20:14

Bionic
Reading

Po starom, dobrom običaju, nogometaši Arsenala posljednji trening uoči dvoboja Lige prvaka odradili su na svom stadionu u Londonu, a onda su zrakoplovom stigli na odredište

Naravno, tako je bilo i uoči dvoboja s Dinamom, kojeg Wengerove 'topnike' čeka u usrijedu od 20.45 sati na maksmirskom stadionu.

'Naše je posljednje gostovanje u Zagrebu bilo jako teško. Trebali smo biti strpljivi protiv vrlo jake momčadi. Imali su vrlo jaku momčad', sjetio se Arsene Wenger dvoboja iz sezone 2006/07 u kojoj su 'topnici' na Dinamovom stadionu slavili sa 3:0.

Očito se wenger dobro pripremio za Dinamo, jer zna da serija nepobjedivosti traje već 11 mjeseci.

'Naša posljednja utakmica protiv Dinama je bila jako teška. Morali smo biti jako strpljivi protiv jako dobre momčadi. Moramo igrati najbolje što možemo kako bismo ih pobijedili. Riječ je o momčadi koja nije izgubila 11 mjeseci u domaćem prvenstvu', rekao je Wenger.

'Svjestan sam da imam momčad punu iskusnih igrača. Svaka odluka koju donesem je jako teška, no zato mi je puno lakše rotirati igrače kada je to potrebno. Dinamo dominira hrvatskim nogometom, no mi se samo želimo koncentrirati na našu izvedbu'.