ATRAKCIJA U LONDONU

Webberu pred Big Benom mijenjali gume na bolidu!

02.07.2010 u 12:57

Bionic
Reading

Mark Webber potpuno se oporavio nakon sudara u Valenciji. Dokazao je to u petak ujutro kada se zaustavio u boksu. Ujutro? Točnije, u trenutku kada je Big Ben otkucavao šest sati. Odakle sad Big Ben? Kao boks je poslužio londonski Parliament Square!

Pripremajući se za utrku u Silverstoneu koja je na rasporedu 11. srpnja, momčad Red Bull Racinga na ulicama Londona pokazala je što se sve može u 3,2 sekunde.

Bolidom je po londonskim ulicama upravljao Mark Webber koji je zahvaljujući čvrstoći i snazi svoga bolida iz stravičnog sudara koji se dogodio prošloga vikenda u Valenciji izašao bez ogrebotine.

Vidno uzbuđen, Mark je komentirao londonsku avanturu: 'Ovo je prilika koju imaš jednom u životu – provoziti se ulicama Londona u bolidu Formule 1. Ove su godine uvedena nova pravila vezana uz zaustavljanje u boksu i gdje god se nalazili, koristimo svaku priliku za vježbu kako bismo bili što brži.'

Jonathan Wheatley, jedan od šefova momčadi, dodao je: 'Naša momčad je dosad uvježbavala zaustavljanje u boksu u različitim okruženjima i različitim okolnostima, no ovo je zaista jedinstveno iskustvo koje se, pretpostavljam, neće ponoviti. Samo je tjedan dana preostalo do utrke u Silverstoneu i za vježbu brzine pod pritiskom sličnim onome kakav će biti na samoj utrci, Parliament Square je bio idealno mjesto.'

Spektakl na londonskim ulicama