NADAJU SE

Wales pronašao recept kako srediti Štimčevu Hrvatsku?

24.03.2013 u 20:36

Bionic
Reading

Kapetan velške nogometne reprezentacije Ashley Williams oduševljen je igrom i pobjedom svoje momčadi protiv Škotske i vjeruje da se na isti način može predstaviti i protiv Hrvatske...

Wales je u petak slavio u Škotskoj s 2-1 i to nakon što je zaostajao 0-1 i nakon što je iz igre zbog bolesti i ozljede izašao njegov najbolji igrač Gareth Bale. U skupini A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Velšani su sada na trećem mjestu sa šest bodova, sedam manje od Belgije i Hrvatske.

'Pobjeda protiv Škotske je bila iznimno značajna. Trebali su nam bodovi, a ovi imaju i posebnu važnost jer su osvojeni protiv velikih rivala. Pokazali smo i da se možemo snaći na terenu i bez Balea,' istaknuo je Williams koji je posebno zadovoljan kako je njegova momčad igrala u prvoj polovici prvog poluvremena kada je u potpunosti stisnula Škote.

To je recept, smatra Williams, kojim Wales može nauditi i Hrvatskoj u utorak na stadionu Liberty u Swanseaju.

'Protiv Škotske smo pružili najbolju igru koju pamtim od naše reprezentacije. Tako želimo igrati i dalje. Držali smo loptu i nismo dali Škotima da uspostave igru. Ako budemo igrali kao u prvih 25 minuta na Hampden Parku, možemo parirati svima,' zaključio je Williams.