UTRKA S VREMENOM

Vušković danas napušta Hajduk, otvara li to prostor za dovođenje Perišića i Žapera?

01.09.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Zadnji je dan prijelaznog roka u Francuskoj i Engleskoj, zemljama iz kojih su stizali signali prema Hajduku i mladom stoperu Luki Vuškoviću.

Kako je Hajduk odavno odlučio prodati mladog igrača, pitanje je vremena kada će se to dogoditi.

Dogodi li se tijekom današnjeg dana Hajduk bi mogao, prema nepotvrđenim izvorima, zaraditi do 12 milijuna eura što bi, uz rekordnu zaradu, predstavljalo i priliku za dovođenjem pojačanja za napad na naslov prvaka..

Kako je jučer odjeknula vijest da je Ivan Perišić na listi igrača kojih se Tottenham želi riješiti, a isti taj Tottenham se spominje kao jedan od klubova koji imaju na nišanu Luku Vuškovića, jasno je kako se kombinatorika u Splitu i među brojnim navijačkim korpusom Bijelih proširila brzinom munje.

PSG je odavno bacio ješku tešku 10 milijuna eura, ali do sada nije bilo konkretnih pomaka. Spominje se i Manchester City u kojem su već dva Hrvata, Mateo Kovačić i Joško Gvardiol.

Ako do prodaje ne dođe danas, ona bi se mogla dogoditi tijekom rujna ili listopada, a to bi značilo da Luka ne ni smio odmah zaigrati za novi klub.

Istovremeno, Hajduk je Osijeku poslao novu ponudu od gotovo milijun i pol eura za Mihaela Žapera, koji je u posljednjoj godini ugovora i želi promijeniti sredinu.

Mnogi odgovori mogli bi stići danas do kraja dana, preciznije do 23 sata, ako se ravnamo prema Englezima koji pokazuju najviše zanimanja za 16-godišnjeg Vuškovića.