TRENER NIJE SRETAN

Vučević: Bili smo samo prosjek, a to me ne zadovoljava

03.04.2011 u 11:34

Bionic
Reading

Dan nakon jadranskog derbija gdje je Hajduk odigrao tek neriješeno s Rijekom, pred novinarima se pojavio trener bijelih Goran Vučević koji je pohvalio svega trojicu igrača, a igru ostalih procijenio prosječnom

U ne baš dobroj predstavi Hajduka protiv Rijeke, svijetla točka bijelih bio je Goran Jozinović čiju je igru pohvalio i trener Goran Vučević.

'Kad igrač uđe u utakmicu s namjerom ja hoću, ja mogu, ja želim, onda to i provede. Također je i Maloča u defanzivnim zadacima bio odličan, ali u ofenzivnim premda nije igrao na svojoj poziciji. Isto se odnosi i na Tičinovića', zaključuje Vučević, ali i dodao da su ostali igrači bili svega prosječni, što nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Rijeke, ali ga to ni ne zadovoljava.

Pogotovo se to odnosi na tri zamjene, Tomasov, Marin Ljubičić i Duje Čop, nisu zadovoljili Vučevića.

'Igrači koji su ušli s klupe bolje da nisu ni ulazili, jer smo s njima bili još lošiji. Za mene ne postoje standardni igrači i oni koji ulaze s klupe, standardni su samo oni koji igraju u kontinuitetu.'

Vučević nema primjedbe na zalaganje igrača na treningu, no svjestan je kako je trening jedno, a utakmica posve nešto drugo.

'Uvjeren sam da ovi igrači mogu odigrati puno bolje, no to je kompleksan zadatak koji moramo riješiti. Neshvatljivo je koliko smo jeftino šansi prolili, koliko smo grešaka napravili i sigurno da nismo bolje mogli ni proći.'

Što se tiče igre Vukušića i Anasa Sharbinija, Vučević kaže da je Vukušić žrtva ostatka momčadi koja je statična pa nema prostora za utrčavanje, a Anas Sharbini previše 'carini' loptu.

'Anas primi loptu pa stane i gleda kome će dodati umjesto da to radi u kretnji. Ne mogu mu ništa predbaciti jer silno želi uspjeti, ali on je doveden kao igrač prevage koji mora rješavati utakmice, a ja se ne sjećam koju je on to utakmicu riješio', rekao je Vučević, koji nije želio komentirati sporni detalj, dvoboj Vejića i Pinčića u kaznenom prostoru Hajduka.