SRETAN I ZADOVOLJAN

Vrsaljko stigao u Madrid i otkrio motiv iza svog transfera

18.07.2016 u 00:56

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (24) sletio je u nedjelju navečer u Madrid i napomenuo kako je zadovoljan dolaskom u europskog doprvaka Alético Madrid s čijim će igračima u ponedjeljak prvi put trenirati.

'Jako sam zadovoljan, došao sam u pravu momčad koja radi poput obitelji. Koncentriran sam i sretan', izjavio je desni bek nakon što je sletio na madridski aerodrom Adolfo Suárez Barajas.

Prespavat će u Madridu a u ponedjeljak popodne produžiti za 60 kilometara udaljeno mjesto Los Àngeles de San Rafael gdje su nogometaši Atlética počeli prošli tjedan s pripremama za novu sezonu. 'Spreman sam pomoći koliko bude potrebno', rekao je.

Pretprošle godine ondje je bio i hrvatski napadač Mario Mandžukić koji je nakon jedne sezone prešao u talijanskog prvaka Juventus.

'Samo mi je čestitao', rekao je Vrsaljko. On je u Madrid došao iz Sassuola, lani šestoplasirane momčadi talijanskog prvenstva. 'Moj cilj je bio igrati u ekipi koja igra Ligu prvaka, nadam se da ću biti dobar', napomenuo je.

Atlético je lani izgubio u finalu Lige prvaka od Real Madrida, ispao u četvrtfinalu španjolskog kupa od Celte Vigo te je u prvenstvu završio na trećem mjestu iza Barcelone i Real Madrida.