OPERACIJA ILI NE?

Vrsaljko na pregledima u Njemačkoj

22.03.2011 u 22:52

Bionic
Reading

Vrsaljko je bio u Njemačkoj, u specijalističku kliniku dr. Ulrike Muschaweck u Münchenu. Ta je klinika specijalizirana za liječenje i operacije hernije (bruha)

Vrsaljko ide na operaciju, Vrsaljko sutra trenira normalno - i tako iz dana u dan. Pa se stvorio misterij oko ozljede Šime Vrsaljka kojem se vraća bol nakon svakog jačeg treninga i napora. Naljutilo je to i trenera Vahida Halilhodžića, jer i on je rekao da će Šime morati na operaciju, pa ga je sam igrač demantirao i rekao mu da je zdrav.

Liječnici u Zagrebu, stručnjaci za potrbušnicu tvrdili da je riječ i problemima s ozljedom tog dijela tijela. Predmnijevali su da će operacija biti potrebna, i to što prije, da ne bi bilo posljedica, da ne bi bilo novih problema, s aduktorom ili nečim sličnim. No, Šime je izbjegavao operaciju, tvrdio da je riječ samo o nekakvoj upali i da će uskoro normalno trenirati.

Da bi se izbjegle sve nedoumice i da ta ozljeda više ne bude misterij, u Dinamu su odlučili Vrsaljka poslati preko hrvatskih granica.

Zaputio se u Njemačku, u specijalističku kliniku dr. Ulrike Muschaweck u Münchenu. Ta je klinika specijalizirana za liječenje i operacije hernije (bruha), pa se vjerojatno ipak radi o tome, o jednoj od najčešćih bolesti u svijetu, jer svaka peta operacija u svijetu upravo je operacija hernije.

Javlja se iz više razloga, a jedan od onih u sportu mogu biti slabo razvijeni trbušni mišići u predjelu prepona.