DŽEKO, KLASNIĆ I KOLAROV

Vrijede 45 milijuna eura, a zabavljali se kao djeca

06.07.2012 u 12:20

Bionic
Reading

Edin Džeko, bosanski reprezentativac i napadač Manchester Cityja, putem Twittera je s javnošću podijelio fotografije svog nedavnog boravka u Dubrovniku

Kolarov, Klasnić i Džeko

Na njima se vidi kako s visoke stijene nedaleko od hotela Libertas Rixos skače u more zajedno s hrvatskim napadačem Ivanom Klasnićem i suigračem iz Manchester Cityja Aleksandrom Kolarovim. 'Tri ptice lete', napisao je Džeko, koji je zajedno sa spomenutim nogometašima i mnogim drugima sudjelovao u 'Danima nogometa u Dubrovniku', humanitarnoj akciji za nezbrinutu djecu.

Inače, baš su njih trojica na tim slikama veseli kao 'djeca', a trenutačno su od 'neprocjenjive' vrijednosti - prema transfermarktu Kolarov je procijenjen na 14 milijuna eura, Džeko na 29 milijuna, a Klasnić na 'samo' 1,5 milijuna eura.

Džeko, koji je uoči Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini na Twitteru najavio 'da će navijati za tri reprezentacije, Hrvatsku, Njemačku i Englesku', objavio je i jednu fotografiju na kojoj igra skvoš s Ivanom Klasnićem.

Nedavno je Džeko dao golemu donaciju mladom 17-godišnjem momku koji se bori s bolešću koštane srži. Džeko mu je svojom donacijom omogućio let u Njemačku na specijalistički tretman.