GLEDAJTE UŽIVO

Vrhunski hrvatski boksači opet u akciji

29.01.2013 u 12:07

Bionic
Reading

Nakon šest kola svjetske boksačke lige, Astana Arlans naših Filipa Hrgovića i Hrvoja Sepa doslovce gazi svojom skupinom B. Za sada savršen score i šest uvjerljivih pobjeda pozivnica su da i ovaj tjedan budete uz Fight Channel i WSB.

S obzirom da Arlansi gostuju u SAD-u kod 'USA Knockoutsa', prijenos po hrvatskom vremenu počinje u noći s četvrtka na petak u 05:00 sati ujutro. Zgusnut raspored natjecanja i činjenica da su Amerikanci posljednja momčad lige koja za sada još uvijek ne zna za pobjedu, bili su dovoljni argumenti da se Astana odluči za svoju 'drugu' postavu bez naših boksača.

Budite i ovaj tjedan uz WSB ligu na Fight Channelu! Prvi meč je na rasporedu u noći s četvrtka na petak u 05:00h ujutro.

Hrgović i Sep će se tako vaj vikend još malo odmoriti pred naporan nastavak natjecanja i 'play off'. Niti naš Marko Čalić, koji je dio američkog sastava, ovaj put neće biti u postavi. Puležanin je u prva dva nastupa ubilježio dva poraza pa ga je trener odlučio ostaviti na 'klupi'. No zato će za momčad "Knockoutsa" boksati bosanskohercegovački boksač Džemal Bošnjak. On je u dosadašnjem dijelu natjecanja pobijedio Denysa Solonenka, a poražen je u petom kolu od Imrea Szelloa.

Program iz kalifornijske Santa Ane će nam kao i obično ponuditi pet vrhunskih dvoboja pa nikako nemojte propustiti niti 7. kolo World Series of Boxing lige. Dodatna pozivnica jest i naš najpoznatiji boksački stručnjak i trener Astane te Sepa i Hrgovića, Leonard Pijetraj, koji će sukomentirati dvoboj Astane i Knockoutsa.


USA Knockouts vs. Astana Arlans
Braulio Avila Juarez vs. Khabibulla Ismail-Akhunov
Eric Fowler vs. Samat Bashenov
William Williams vs. Konstantnin Snigur
Dzemal Bošnjak vs. Ehsan Rouzbahani
Istvan Bernath vs. Roman Kapitonenko