LEGENDA ŽELI NA SP

Vratio se! Svi ga otpisali, a on briljira s 36 godina!

06.04.2014 u 11:13

Bionic
Reading

Napadač Verone Luca Toni novim je pogotkom najavio uključenje u borbu za najboljeg strijelca Serie A, a također priznaje da bi volio igrati na SP-u u Brazilu

Slavni bivši nogometaš Fiorentine, Bayerna, Juventusa i Rome skrasio se ove sezone u maloj Veroni i igra sjajno. Ove subote protiv Chieva je postigao svoj 16. gol sezone i zaostaje samo dva za vodećim Carlosom Tevezom, najboljim strijelcom Serie A.


Toni ima 36 godina, najbolje nogometne dane doživio je 2006. godine kada je s Italijom osvojio Svjetsko nogometno prvenstvo, a s obzirom na slabu formu razvikanih talijanskih napadača, s pravom se nada pozivu na SP u Brazilu.

'Svjetsko prvenstvo? Zašto ne? Ako se uzimaju u obzir napadači koji su zabili manje od mene, onda treba uzeti u obzir i mene,' kaže Luca Toni koji je postao najbolji strijelac u povijesti Verone, kad je učinak u jednoj sezoni u pitanju.

'Ponosan sam na ovaj rekord, puno više nego na one prije, koje sam ostvario u Palermu, Fiorentini i Bayernu,' zaključuje legendarni napadač.