PREUZEO KRIVNJU

Vojvođanska rapsodija i iskreno kajanje velikana

31.07.2015 u 16:05

Bionic
Reading

Sampdoria je doživjela gotovo nevjerojatan europski poraz nakon kojega je legenda na njihovoj klupi učinio sve što može da se ispriča navijačima

Na Olimpijskom stadionu u Torinu (Sampin stadion u Genovi se renovira) Vojvodina je svladala Sampdoriju sa čak 4:0 i tako priredila najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela europske sezone.

Srpski predstavnik nekada slavne Talijane načeo je već u čevrtoj minuti, a nakon odmora je krenula lavina koja se zaustavila na konačnih 0:4 kojim je Vojvodina došla na sam rub plasmana u posljednje pretkolo europske lige.

Dok je na gostujućem sektoru trajalo ludo slavlje igrača i navijača osttak stadiona odzvanjao je od zvižduka. Talijani nisu mogli vjerovati što im se događa i bujicom uvreda počastili su svoje igrače koji su došli pod tribinu 'čuti njihov stav'.



No, ispred svih je stao trener Samdorije, nekada fantastični vratar Walter Zenga, koji je gestikulacijama poručio - kriv sam samo ja. Naklonio se prema tribini u znak isprike, ponovio gestu krivnje i tako barem malo ublažio srdžbu navijača nakon što ih je 'poderala' neusporedivo slabije plaćena momčad.