NBA LEGENDA

Vlasnik pet NBA titula Gregg Popovich produljuje sa Spursima

10.07.2014 u 08:02

  • +8

San Antonio Spursi – NBA prvaci

Izvor: Reuters / Autor: Mike Stone

Bionic
Reading

Najveći košarkaši trener današnjice, po mnogima i svih vremena, Gregg Popovich, ostaje u San Antonio Spursima još narednih nekoliko godina.

Aktualni NBA prvak je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavio da je Popovich pristao na višegodišnje produljenje suradnje, ali uvjete iste nije želio otkrivati.

Gregg Popovich je pristao produljiti ugovor sa Spursima. Rečeno mi je da je pun motiva da radi u klubu još četiri, pet godina', napisao je na svom Twitter profilu stručnjak za NBA ligu Adrian Wojnarowski.

Popovich je osvojio pet titula prvaka NBA lige sa Spursima, tri je puta bio proglašen najboljim trenerom NBA lige, te je u tri navrata bio trener momčadi Zapadne konferencije na NBA All-Star utakmici.

Ono po čemu je Popovich, trener srpskog i hrvatskog podrijetla, poseban jest podatak kako je prošle sezone na rosteru imao čak deset stranih košarkaša što je apsolutni rekord. Nadamo se kako ćemo uskoro u momčadi Spursa vidjeti i nekog hrvatskog košarkaša. Najbliže je bio Gordan Giriček kojeg su preko NBA drafta dobili u zamjeni (kasnije su ga proslijedili u Memphis)...