ČVRST U STAVU

Vladimir Kličko: Ne pada mi na pamet boksati s Hayeom ili Chisorom

27.05.2012 u 13:39

Bionic
Reading

'Neću puno govoriti o Hayeu jer se radi o bivšem boksaču, ali sam mišljenja da nije trebalo Chisori dozvoliti da boksa na britanskom tlu', izjavio je Kličko

Svjetski teškaški prvak Ukrajinac Vladimir Kličko za britanski je The Sun negirao bilo kakvu mogućnost da uskoro ukrsti rukavice s jednim od kontroverznih britanskih boksača Davidom Hayeom ili Dereckom Chisorom.

Seriju incidenata prilikom meča sa starijim Vladimirovim bratom Vitalijem Kličkom, Chisora je zaključio fizičkim obračunom na konferenciji za novinare s 'kolegom' Davidom Hayeom.

Zbog svega toga Britanci su mu oduzeli licencu, a kako ju Haye zbog umirovljenja više nije niti posjedovao, putem svog promotora Chisora je uspio u Londonu organizirati boksački spektakl protiv Hayea pod okriljem Luksemburške federacije.

'Neću puno govoriti o Hayeu jer se radi o bivšem boksaču, ali sam mišljenja da nije trebalo Chisori dozvoliti da boksa na britanskom tlu. Osobno ne vidim nikakav izazov u mogućnosti meča s bilo kojim od ove dvojice, pa mi tako nešto niti ne pada na pamet', izjavio je Vladimir Kličko.