ZAUVIJEK U BARCI

Vjerujete Messijevom obećanju? Unovčite ga

12.12.2012 u 14:17

Bionic
Reading

Mnogi vrhunski svjetski nogometni klubovi sanjaju o tome da u njihovim redovima zaigra sjajni Argentinac Lionel Messi, trenutno član španjolske Barcelone

Messi, koji je minule nedjelje oborio rekord po broju postignutih pogodaka u jednoj kalendarskoj godini (86), kojeg je postavio sjajni Nijemac Gerd Müller, će prema mišljenju mnogih svoju karijeru ili okončati u Barceloni, ili će se za kraj vratiti u svoj matični argentinski klub u kojem nikada nije zaigrao za seniorsku momčad, Newell's Old Boyse.

Britanske kladionice plasirale su koeficijent o mogućnosti Messijevog prelaska u englesku Premierligu, za koji su, sudeći prema koeficijenti, šanse preko 50 posto. Koeficijent da će Messi prije završetka karijere zaigrati u Premierligi iznosi 1.67, dok je oklada na njegov ostanak u Barceloni do kraja karijere, što je sam Messi puno puta javno obećavao, visokih 4!

Kada bi se transfer u Premierligu dogodio, britanski mediji pišu da bi jedina logična opcija za Messija bila prelazak u Manchester City. Razlog je, naravno, toliko spominjani dolazak Pepa Guardiole na kormilo momčadi na kraju tekuće sezone. Podsjetimo, Roberto Mancini ni drugu sezonu zaredom nije uspio napraviti ama baš ništa u Ligi prvaka, štoviše, ove sezone nije uspio upisati nijednu pobjedu u skupini s Real Madridom, Borussijom Dortmund i Ajaxom.

Šeiku Mansouru bin Zayedu je navodno dosta Mancinijeve 'ere' u klubu, te će učini što je god potrebno da na početku sljedeće sezone na menadžerskoj klupi sjedi bivši trener Barcelone - Pep Guardiola.