SVE JE JASNO...

Više to ne skrivaju: Želimo Olića, sve ovisi o njemu!

05.04.2014 u 13:51

Bionic
Reading

Mark Hughes, menadžer engleskog prvoligaša Stoke Cityja, sastao se ranije ovoga tjedna s hrvatskim reprezentativnim napadačem Ivicom Olićem i potvrdio želju za njegovim dolaskom u taj klub…

Olić je u zadnjoj sezoni ugovora s Wolfsburgom koji mu nudi produljenje, pa 34-godišnji napadač iz Davora, koji je zabio 11 golova u 30 nastupa ove sezone, još razmišlja gdje će nastaviti karijeru. Spominje se da ga u svojim redovima želi i njegov bivši klub HSV.

'Ivica Olić je nogometaš za kojeg smo zainteresirani. Hoće li nam se priključiti, ovisi samo o njemu. On ima puno opcija, a mi smo samo jedna od njih. Dali smo mu do znanja kakve su nam namjere i nadamo se da ćemo realizirati taj transfer, ako bude moguće', izjavio je Hughes.

'Gledajući ga tijekom godina, uvijek sam bio impresioniran s njegovom energijom, entuzijazmom i tehničkim mogućnostima. Igrao je za vrhunske momčadi u Europi, a to ne možete postići ako niste dobar igrač. Dakako, neće više igrati poput mladića od 21 godine, ali tko bi to mogao? On je i dalje vrlo spreman igrač', dodao je Stokeov menadžer.

Olića svi obožavaju zbog njegove borbenosti, ali hrvatski napadač zna i sjajno zabiti