Šampionska parada

Više od milijun navijača na ulicama pozdravilo prvake; dosad neviđeni spektakl za NBA igrače

13.06.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Momčad Golden State Warriorsa, nakon što je obranila titulu NBA prvaka nadigravši u finalu Cleveland Cavse 4-0, u spektakularnoj šampionskoj paradi proslavila je s navijačima na ulicama Oaklanda i San Francisca treću titulu u posljednje četiri sezone

Od ljeta 2014., kada je momčad preuzeo Steve Kerr, Golden State Warriorsi četiri puta u nizui stigli su do NBA finala usput oborivši i neke rekorde koji su ušli u povijest.

Nakon što su sa stilom osvojili treću titulu u posljednje četiri sezone u šampionskoj paradi po ulicama Oaklanda pozdravili ih je oko milijun ljudi.

Lijep i sunčan dan u Kaliforniji bio je savršen da navijači pozdrave MVP-a finala Kevina Duranta, čudesnog šutera Stepha Curryja, borbenog Draymonda Greena, smirenog Klaya Thompsona i druge koji su u otvorenom autobusu prošli ulicama grada, a neki su se – kao što se vidi na fotografijama – i družili s navijačima na ulici. Prednjačio je mladi Jordan Bell…

Kao što je običaj igrači su održali i kratki govor pred navijačima, a neki igrači Warriorsa zbog neprospavanih noći i previše šampanjca nisu mogli izgovoriti niti riječi.

Za razliku od prethodnih godina, sada će šampionska žurka na ulicama grada biti nešto izmenjena, pa će navijači imati prilike i da stupe u interakciju sa igračima, trenerima i legendama kluba.

  • +17
NBA pravci 2018: Golden State Warriors, šampionska parada u Oaklandu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.