Zna se i termin

Vijest koja je mnoge iznenadila; bivša zvijezda Liverpoola Kuyt priprema se za boks meč: Ući u ring za mene će biti nešto novo!

12.04.2022 u 15:07

Bionic
Reading

Puno prostora dobio je u engleskim medijima bivši poznati nogometaš Dirk Kuyt kojem je očito dosadno u mirovini pa se želi okušati u ringu kao boksač

Dirk Kuyt, nekadašnji nogometaš Feyenoorda, Liverpoola i Fenerbahčea – koji je za nizozemsku reprezentaciju nastupio 104 puta (zabio je 24 gola) - otkrio je u jednoj poznatoj televizijskoj emisiji kako se želi okušati u boksu. Vijest je to koja je mnoge iznenadila. ali Kuyt nije ni prvi ni posljednji bivši poznati sportaš koji se odlučio na takav potez.

Ispričao je kako se tijekom nogometne mirovine najviše bavio tenisom, a redovito je išao i u teretanu. No, kaže da se zaželio napetosti i borbe pa je tako mnoge šokirao kako će taj nedostatak adrenalina nadoknaditi u boks meču.

'Znate, kao bivši nogometaš, jako dobro znam što znači biti na stadionu… No, ući u ring za mene će biti nešto potpuno novo. Volio bih se boriti protiv nekog celebrityja i odsad ću jako naporno i vrijedno trenirati', otkrio je 41-godišnji Kuyt koji bi u ring trebao izaći u listopadu ove godine, a protivnik još nije poznat.

Engleski mediji pišu kako je sve postalo službeno kada ga je javno preko društvenim mreža pozvao da se bori poznati nizozemski kickboxing prvak u teškoj kategoriji, Rico Verhoeven.