IZGUBIO NA TEŽINI

Vijest koja će rastužiti sve Schumacherove fanove

23.09.2015 u 15:49

Bionic
Reading

Semerostruki svjetski prvak u Formuli 1, Michael Scumacher koji je 29. prosinca 2013. doživio nesreću, u teškom je stanju

Legendarni vozač Formule 1, Nijemac Michael Schumacher još uvijek je u fazi oporavka, a prema pisanju britanskog Daily Express izgubio je više od 40 posto tjelesne težine nakon teške ozljede glave na skijanju u blizini francuskog odmarališta Meribel.

Dugo se je sumnjalo s kavim će posljedicama živjeti velikan oktanoskog sporta, no činjenice mu defintivino ne idu u prilog.

Nešto manje od dvije godine od teške nesreće, Scumacher je još uvijek na oporavku, a engelski novinari doznali su da je Schumacher tijekom ovih 2o-tak mjeseca izgubio gotovo 30 kilogama, odnosno da je na 'pao' na svega 45 kilograma.  

Nakon devet mjeseci u francuskim i švicarskim bolnicama već je godinu dana na obiteljskoj njezi u svojoj kući u Švicarskoj, a o njemu brine cijeli tim liječnika, što njegova obitelj plaća više od 150.000 eura. Zbog toga su u obitelji i rasprodali dio imovine, između ostalog i privatni avion te nekoliko kuća.