POTRESENI KOLEGA

Vidio sam Schumachera, izgledao je kao da spava!

12.02.2014 u 20:16

Bionic
Reading

Felipe Massa otkrio je brazilskim novinarima da je uspio nezapažen ući u bolnicu u Grenobleu te provesti vrijeme uz krevet Michaela Schumachera, koji se nalazi u induciranoj komi…

Posljednjih dana pojavila se su nepotvrđene, ali vrlo loše informacije vezane uz sedmerostrukog F1 prvaka. Liječnici ga u posljednja dva tjedna pokušavaju probuditi iz kome, ali navodno nije reagirao na testiranje refleksa. Bild tvrdi da je Schumacher dobio i upalu pluća, što je izuzetno opasno za pacijenta na intenzivnoj njezi. Glasnogovornica obitelji Sabine Kehm nije htjela komentirati pa ni demantirati ove glasine.

U bolnici u Grenobleu Schumija su u ovih 45 dana posjetili najvjerniji bivši suradnici i kolege. Nakon Rossa Brawna i Jeana Todta, slavnog prvaka posjetio je i timski kolega iz doba Ferrarija, Felipe Massa.

'Došao sam ga vidjeti na dan kad nije bilo novinara. Stajao sam dugo uz njegov krevet, dobro je što sam bio tamo. Izgledao je kao da spava, kao kad bilo tko od nas spava,' otkrio je Felipe Massa pa dodao:

'Zbilja se nadam da će sve biti u redu i da će se probuditi i potpuno oporaviti.'

Massa kaže da dobiva svakodnevne informacije o Schumacherovom stanju od njegove obitelji. Naravno, nije ih htio otkriti javnosti…