OPET KOLJENO

Vidić na operaciji, pauzira dva mjeseca!

25.09.2012 u 18:44

Bionic
Reading

Kapetan 'crvenih vragova' propustio je utakmicu proteklog vikenda na gostovanju kod Liverpoola (pobjeda 2:1) zbog predostrožnosti, kako je pojasnio menadžer Sir Alex Ferguson, ali su dodatne pretrage pokazale da je situacija s desnim koljenom puno ozbiljnija nego što se očekivalo

Nakon što se vratio na travnjak, nakon osam mjeseci izbivanja zbog ozljede koljena, srbijanski nogometaš, član Manchester Uniteda, Nemanja Vidić izbivat će nova dva mjeseca zbog operacije i to ponovno koljena.

Kapetan 'crvenih vragova' (30) propustio je utakmicu proteklog vikenda na gostovanju kod Liverpoola (pobjeda 2:1) zbog predostrožnosti, kako je pojasnio menadžer Sir Alex Ferguson, ali su dodatne pretrage pokazale da je situacija s desnim koljenom puno ozbiljnija nego što se očekivalo.

'Nemanja Vidić podvrgnut je operaciji desnog koljena. Branič se tijekom proteklog vikenda žalio na zatezanje u koljenu, a nakon detaljnih pretraga otkriven je problem. Vidić će izbivati otprilike osam tjedana s travnjaka', stoji na službenoj stranici Uniteda.

Podsjetimo, Vidić se tek ovog kolovoza vratio natjecateljskim utakmicama nakon osam mjeseci izbivanja zbog također ozljede koljena, zadobivene u utakmici Lige prvaka protiv Basela u prosincu prošle godine.

S obzirom na duljinu oporavka Vidić će propustiti ključne utakmice u domaćem prvenstvu protiv Tottenhama (29.9.), Newcastlea (7.10.), Chelseaja (28.10.) i Arsenala (3.11.).