EMOCIJE NA VRHUNCU

[VIDEO] Snimka koja je hit na internetu! Japanac je grcao u suzama, a onda mu je prišao hrvatski reprezentativac i dao poljubac....

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 06.12.2022 10:03
  • Objavljeno 05.12.2022 u 20:15
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Japan sa 3:1, a Josip Juranović pokazao se kao veliki sportaš

I dok su hrvatski nogometaši i navijači slavili prolazak među osam najboljih reprezentacija na svijetu, među Japancima je zavladala tuga i očaj.

Posebno je utučen bio strijelac gola za Japan Daizen Maeda koji je nakon utakmice grcao u suzama.

Njemu je prišao naš branič Josip Juranović, suigrač iz Celtica, te ga pokušao utješiti zagrljajem i riječima, a zatim ga je hrvatski reprezentativac poljubio u glavu. Snimka je brzo postala hit na društvenim mrežama.

Podsjećamo, poveo je Japan golom Daizena Maede (43), na 1:1 poravnao je Ivan Perišić (55). Kako se rezultat više nije mijenjao ni do isteka 90. minute kao niti nakon dodatnih pola sata, o putniku u četvrtfinale odlučivalo se udarcima s bijele točke. Prilikom izvođenja 11-eraca u junaka je izrastao Dominik Livaković koji je obranio tri udarca Japanaca.

  • +74
SP Katar: Japan - Hrvatska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
  • +30
SP Katar: Japan - Hrvatska, navijači Izvor: EPA / Autor: MARTIN DIVISEK
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal