ostao JE usamljen

[VIDEO] Ronaldo mu je prišao, a on je mislio da će ispasti 'faca'. Sad ga cijeli svijet tretira kao razmaženu veličinu

18.02.2023 u 07:49

Bionic
Reading

Možemo o Cristianu Ronaldu misliti ovo ili ono, odnosno voljeti ga ili ne, no kao sportaš i nogometaš, zaslužuje respekt od svakoga. Jer takvu predanost sportu, nemamo baš često prilike vidjeti

Cristiano Ronaldo sa svojim je Al Nassrom dočekao Al Taawon, a Portugalčeva je momčad u 17. kolu saudijskog prvenstva upisala pobjedu 2:1. Uz dvije asistencije slavnog nogometaša, zbog kojeg je nogomet u Saudijskoj Arabiji doživio veliki procvat.

Naravno, kada se pojavi takva nogometna institucija, mnogi požele napraviti fotografiju za trajnu uspomenu. Tako je bilo i ovog puta, jer nakon utakmice mnogi su igrači s mobitelima stali pred svlačionicu Al Nassra i čekali Ronalda za trenutak njegove pozornosti.

Međutim, jedan od igrača Al Taawona, a riječ je o 33-godišnjem Kameruncu Léandreu Tawambi, ispao je sve samo ne sportaš, pa niti 'faca' ako je mislio da će ga takvo ponašanje proslaviti.

Naime, Tawamba je nakon utakmice očito bio nezadovoljan nečime, bilo rezultatom, bilo sudačkim odlukama, ali Ronaldo mu je prišao i pružio ruku, kao što svaki sportaš radi. Međutim, Kamerunac ga je izignorirao, okrenuo se i otišao. Nešto mu je Ronaldo pri tom i dobacio, jer obojica su se nasmijala. S time da je bez obzira na ovakvu reakciju Portugalca, koji se očito nije naljutio, Kamerunac dobio samo negativne komentare.