Top 5 golova

[VIDEO] Pogledajte još jednom najbolje poteze osmog kola HT Prve lige; golčinu Sahitija kojom je srušio Hajduk se isplati ponovno vidjeti

19.10.2020 u 06:28

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove osmog kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i osmo kolo nove sezone Hrvatski Telekom Prve lige iako ono nije bilo kompletno. Svoju su utakmici zbog epidemije koronavirusa odgodili Osijek i Lokomotiva nakon što su Lokosi objavili kako su dva njihova igrača pozitivna na koronavirus, dok još petorica imaju simptome.

Uzbuđenja na ostalim utakmicama nije nedostajalo. U četiri odigrana susreta palo je 15 golova. Kolo su otvorili Slaven Belupo i Istra 1961 utakmicom s čak šest golova u kojoj je domaćin slavio s 5:1. Derbi kola odigrali su prvi Dinamo i drugoplasirana Gorica, a slavio je Dinamo hat-trickom Marija Gavranovića. Rijeka je pobijedila Varaždin s 2:1, dok je Šibenik na Poljudu uspio šokirati Hajduk i slavio s 0:1 golom Emira Sahitija koji je na posudbi upravo iz Hajduka.

Nakon osam odigranih kola prvi je Dinamo s 19 bodova, slijedi Gorica sa 16, pa Osijek s 13, Rijeka s 12 i Hajduk s 10 osvojenih bodova. Donji dom predvodi Slaven Belupo sa sedam bodova koliko imaju i sedmi Šibenik i osmi Varaždin, a na začelju su Lokomotiva i Istra 1961 s po pet bodova. Zbog pandemije koronavirusa i europskih obaveza naših klubova, nisu svi odigrali sve utakmice pa je 'račun' za sada poprilično nedovršen.

Od 15 zabijenih golova u nepotpunom osmom kolu HT Prve lige za vas smo izdvojili pet najboljih golova kola. Video s najboljim golovima pogledajte u nastavku.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.