Top 5 31. kola HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte golčine s domaćih terena o kojima će se još dugo pričati; ovakve poteze se ne viđa baš često

27.04.2021 u 11:39

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 31. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

U 31. kolu HT Prve lige imali smo čak dva derbija, a u pet odigranih utakmica palo je 12 golova. Osijek i Rijeka su remizirali 0:0, a u najvećem hrvatskom derbiju Dinamo je pobijedio Hajduk s 2:0. Kišu golova vidjeli smo na susretu Gorice i Lokomotive koji je završio 4:2 za domaćina. Šibenik je pobijedio Slaven Belupo s 2:0, dok je Varaždin remizirao s Istrom 1961 1:1.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Dinamo je i dalje prvi sa 71 osvojenim bodom iz 30 utakmica, a drugi je Osijek koji ima četiri boda manje od Modrih i utakmicu više. Slijedi Gorica koja je u 31 utakmici osvojila 53 boda, pa rijeka s bodom manje u jednako utakmica. Utakmicu manje ima Hajduk koji je na petom mjestu sa slabašna 44 boda.

Šesti je Šibenik s 32 boda iz 31 utakmice, a slijedi Slaven Belupo koji ima bod manje. Osmi je Varaždin koji je u 31 susretu osvojio 26 bodova, deveta Istra 1961 s bodom manje od Varaždinaca, dok je zadnja Lokomotiva koja je osvojila tek 23 boda u 31 utakmici.

I u 31. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.