sve se 'praši' u teretani

[VIDEO] Nije ni čudo da Sergio Ramos ovako dominira, a najbolji opis njegovih vježbi dao je 'kamerman' Luka Modrić

10.07.2020 u 17:30

Bionic
Reading

Sergio Ramos već je 15. sezonu igrač madridskog Reala, a kapetansku vrpcu 'kraljevskog kluba' nosi s velikim ponosom. Ove sezone, kao stoper, drugi je strijelac kluba, s deset postignutih golova, od čega su posljednja dva bila i ključna, zahvaljujući kojima je Real odmaknuo Barceloni na vrhu tablice.

Real uz utakmicu manje, pred Barcelonom ima bod prednosti. Ovog petka u goste mu dolazi Alaves, pa se svi navijači 'kraljeva' nadaju da će se prednost opet povećati na četiri boda.

Jer, osim što Zidane ima jači igrački kadar, njegova je momčad u posljednjim kolima pokazala psihičku stabilnost i da ima potrebnu mirnoću.

>> Sergio Ramos postavio nestvaran rekord kakav od njega baš nitko nije očekivao; ovo je uspjelo samo velikanima

A jedan od ključnih igrača bio je, opet, kapetan Sergio Ramos.

Ovaj 34-godišnji branič trenira 'k'o lud', što potvrđuje i snimka u režiji Luke Modrića, koji je Ramosovo vježbanje popratio riječima: 'Ovo je za boksače'.

Ramos se potom brže-bolje pohvalio na društvenim mrežama, jer vježbama za vrat možda je htio i zastrašiti Alavesove igrače, s obzirom na to da njih najčešće koriste sportaši u borilačkim vještinama. Ipak, njemu ove vježbe više koriste pri udaranju lopte glavom.

Naravno, na snimkama se jasno vidi da je Ramos cijeli u mišićima, što opravdava njegovu trenutačnu formu.

Athletic Bilbao - Real Madrid, 34. kolo Primere, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: LUIS TEJIDO