HT PRVA LIGA - 22. kolo

[VIDEO/FOTO] Nogometna ljepotica u Koprivnici: Šibenik vodio 2:0, ali Slaven Belupo u samo dvije minute stigao je do izjednačenja

19.02.2021 u 19:57

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige, Slaven Belupo i Šibenik odigrali su 2:2 (2:2)

Sadržajnu utakmicu, s puno lijepih poteza, atraktivnih golova, i rezultatske drame pružili su igrači Slaven Belupa i Šibenika.

Doduše, efikasno je bilo samo u prvih 45 minuta, ali cjelokupni dojam je vrlo pozitivan.

Odmah na početku utakmice u 55. sekundi Šibenik je imao veliku priliku, Ampem se našao sam pred vratarom Slaven Belupa Filipovićem i s male udaljenosti pucao po golu, ali golman Slavena Belupa obranio je njegov pokušaj.

Domaćini su sličnu priliku imali u sedmoj minuti, Knöll je pucao s desne strane po golu Šibenika, no Labrović mu je zaustavio udarac.

Šibenik je prebacio u brzinu više, te je 21. minuti došao u vodstvo. Strijelac je bio Prince Ampem nakon što mu je loptu u šesnaesterac dobacio kapetan Marko Bulat.

Četiri minute kasnije Šibenik je opet zaprijetio. Sahiti je pucao pored desne stative, ali u 40. minuti gosti su povećali prednost, nakon što je Bulat opet sa svoje polovice ispucao jednu dubinsku loptu na suparničku stranu, prihvatio ju je Deni Jurić koji negdje sa sedam-osam metara pucao pod prečku i pogodio za 2:0.

Slaven Belupo nije dugo tugovao. Tri minute kasnije uspio je smanjiti, a onda i za dvije minute izjednačiti. Najprije je u 43. minuti Knöll pogodio glavom nakon ubačaja Bogojevića, a onda dvije minute kasnije Iličić izjednačuje nakon ubačaja iz kuta.

Drugo poluvrijeme domaćini su započeli pritiskom, no bez konkretnijih prilika. Poslije 60. minute Šibenik je opet preuzeo kontrolu nad igrom i Prince Ampem ima je priliku u 71. minuti, pucao s dvadesetak metara, ali golman Slaven Belupa Filipović je obranio.

U 83. minuti domaćini su ponovno bili u prilici, Knöll je pucao, ali Labrović mu je obranio, no u 90. minuti Knöll je imao još bolju priliku za pobjednički pogodak. Sam je istrčao ispred Labrovića, ali vratar Šibenika uspio je dotaknuti loptu i usporiti je, a Schildenfeld ju je izbacio na sigurno.

Pred praznim tribinama na stadionu Ivan Kušek Apaš sudio je sudac Mario Zebec iz Varaždina.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +3
Slaven Belupo - Šibenik 22. kolo HT Prve lige Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL