s ulica glasgowa

[VIDEO/FOTO] Hrvatski navijači na Hampden Parku dobili pojačanje s Dalekog istoka; svi će oni navijati za Modrića i društvo

18.06.2021 u 16:23

Bionic
Reading

Dok se čeka prvi zvižduk španjolskog suca Carlosa del Cerra Grandea, hrvatski navijači nemaju razloga za žurbu, jer stadion Hampden Park bit će tek minimalno popunjen, pa se prema tribinama može krenuti u zadnji tren

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 18 sati u Glasgowu igra utakmicu drugog kola D skupine Eura, a suparnik našima bit će reprezentacija Češke.

Dvoboj je od velikog značenja za našu vrstu, jer u prvom kolu Hrvatska je izgubila od Engleske, te u ovom okršaju lovi prve bodove.

Iako Hrvatska protiv Engleza nije briljirala, kako se bliži početak dvoboja, optimizam među malobrojnim hrvatskim navijačima, a kojih se na tribinama očekuje 50-tak, raste.

Među njima bilo je zanimljivo vidjeti u hrvatskim obilježjima i četvero navijača s Dalekog istoka.

Ono što nas može tješiti jest činjenica da ni Čeha nema više, pa ni momčad Jaroslava Šilhavyja neće imati ništa glasniju navijačku podršku.

Kako javljaju novinari drugih hrvatskih medija, na ulicama Glasgowa nema nekakvog velikog navijačkog ludila, jer Škoti, posebno oni koji žive za nogomet, ovog su petka preselili u London, kako bi bili podrška svojoj reprezentaciju u okršaju protiv Engleske.

  • +26
Hrvatski navijači u Glasgowu i na stadionu Hampden Park, Hrvatska - Češka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Hrvatski navijači uoči utakmice Hrvatska - Češka Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL