bravo, cure

[VIDEO/FOTO] Hrvatske rukometašice slavile u busu uz pjesmu koja budi posebne emocije; a što im je tek poručio Igor Karačić

10.12.2020 u 22:51

Bionic
Reading

Hrvatske rukometašice upisale su i četvrtu pobjedu na Europskom prvenstvu, prvu u skupini II, a s kojom su se još malo približile ulasku u polufinale. Ovog četvrtka igračice Nenada Šoštarića pobijedle su Rumunjke 25:20

Pobjedom protiv Rumunjske Hrvatska je stigla nadomak prvog plasmana u polufinale europskih prvenstava, za to bi joj mogao biti dovoljan još samo bod iz preostala dva susreta protiv Norveške u subotu i Njemačke u utorak.

Najbolja igračica Hrvatske u pobjedi protiv Rumunjske je sa sedam golova bila srednja vanjska Valentina Blažević.

'Želim se zahvaliti svima, svim Hrvatima, navijačima ispred malih ekrana, igračicama koje nisu s nama tu, svima, igrale smo za sve vas! Hvala vam!', oduševljena je bila Blažević.

Posebnom porukom javio im se i Igor Karačić.

'Drage naše rukometašice, želio bih vam iz svega srca čestitati na dosadašnjem uspjehu. Vaš srca, vaša borba i vaša glad za pobjedom mogu i moraju biti putokaz svima. Evo, korak smo bliže povijesnom uspjehu, i znam da ćete dati sve od sebe da ostvarite to. Idemo svi zajedno. Iznad svih - Hrvatska'.

A to dobro raspoloženje, nakon video poziva Domagoju Duvnjaku i pjesama iz Thompsonovog repertoara, nastavilo se i u busu kojim su cure putovale iz dvorane u hotel.

Slavilo se i pjevalo 'Moju domovinu'.. a ovakvo slavlje ove su rukometašice to i zaslužile. Jer malo je tko vjerovao u ovakav rezultatski iskorak.

  • +14
Hrvatska - Rumunjska, EP rukometašica, 10.12.2020. Izvor: Profimedia / Autor: BO AMSTRUP / AFP / Profimedia