SUPERSPORT HNL - 24. KOLO

[VIDEO/FOTO] Gorica s desetoricom do boda u Koprivnici, Slaven Belupo izjednačio se s Varaždinom

04.03.2023 u 20:19

Bionic
Reading

Slaven Belupo i Gorica odigrali su 1:1 u dvoboju 24. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige. Gosti su poveli u 54. minuti golom Mitrovića, ali prednost je kratko trajala jer je Crnac zabio za 1:1. Gosti su od 75. minute igrali bez Steenvoordena, koji je dobio crveni karton. Prema tome, Kopićeva momčad može biti zadovoljna jednim bodom, jer smanjila je i zaostatak za pretposljednjim Šibenikom na sedam bodova

Posljednjeplasirani sastav prvenstva poveo je nakon što je Ndockyt sjajnom okomitom loptom proigrao mladog Mitrovića, ovaj je po ulasku u kazneni prostor s desne strane naciljao suprotni kut suparničkog gola i zatresao mrežu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Vodstvo Gorice trajalo je sedam minuta, a onda je mladi napadač domaćih Crnac odlično reagirao na odbijenu loptu i poravnao na konačnih 1:1.

Udarac Manaj iz velike blizine Radošević je odlično obranio, ali nije imao sreće s odbijenom loptom koja je pala ravno na nogu Crncu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Gorica je od 75. minute igrala bez isključenog Steenvoordena, no Slaven Belupo nije uspio iskoristiti brojčanu prednost na terenu za pobjednički gol.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Ovim bodom peti Slaven Belupo se bodovno izjednačio s četvrtim Varaždinom, koji je ranije u subotu svladao Šibenik sa 2:0, oba sastava imaju po 33 boda, dva manje od trećeg Osijeka, a dva više od šeste Istre 1961 i sedme Rijeke, dok je posljednja Gorica sada na 13 bodova, sedam manje od pretposljednjeg Šibenika.

  • +11
Slaven Belupo - Gorica (24. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Više doznajte OVDJE.