i to su 'prijatelji'

[VIDEO] Filip Krovinović zbog žestokih uvreda na račun trenera Jesusa, Benfica ga odlučila kazniti

09.07.2021 u 19:13

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš, 25-godišnji Filip Krovinović, skupo je platio 'predugački jezik', a kojim je udario po treneru Benfice Jorgeu Jesusu.

Ofenzivni veznjak Benfice, Filip Krovinović, koji je igrač velikog lisabonskog kluba od 2017. godine, našao se u velikom problemu.

Naime, netko je snimio njegov razgovor, u kojem se prilično ružno osvrnuo na odluku trenera Jorgea Jesusa, a koji mu nije dao priliku u prijateljskoj utakmici protiv Covilhe.

'Zamisli u kakvoj sam situaciji bio. Jučer smo imali utakmicu i ja sam bio jedini igrač koji nije igrao, a igrali smo s dvije momčadi. Pomoćni trener je pitao Jesusa hoću li i ja igrati. On je rekao da ostajem na klupi i da ću ući samo ako se netko ozlijedi. Kur*** sin... Nevjerojatno! Mogao sam ostati kod kuće, a ne da sam morao dolaziti ovdje', rekao je Krovinović na portugalskom, a netko je snimku brzo objavio na društvenim mrežama.

Naravno, iz Benfice su odmah reagirali te su Krovinoviću odredili disciplinsku mjeru udaljilivši ga od momčadi te će trenirati odovojeno.

No, ne zna se na koliko dugo i što ga čeka u budućnosti.

Krovinović je, kao što smo pisali, od 2017. igrač Benfice, a igrama u dresu velikog portugalskog kluba privukao je pozornost, te se vjerovalo kako bi mogao zaigrati i za reprezentaciju.

No, onda je zadobio teško ozljedu, oporavak je išao sporo, a kada se vratio u formu, u Benfici pravu priliku više nije dobio te je išao na posudbe.

Prvo u West Bromwich Albion, gdje je sa Slavenom Bilićem gurao klub iz druge u prvu ligu, a potom je, nakon Bilićeva odlaska, otišao u Nottingham Forest.