zabio već u 3. minuti

[VIDEO/FOTO] Debi iz snova za Portugalca Ferra; pogledajte njegov prvijenac u Hajdukovom dresu

05.02.2022 u 15:45

Bionic
Reading

Tijekom tjedna u Hajduk je stigao Portugalac Francisco Reis Ferreira, ili skraćeno Ferro. Riječ je o 24-godišnjem braniču, koji je igrao za Benficu te je bio na posudbi u Valenciji. Trener Hajduka Valdas Dambrauskas u Gorici mu je priliku dao od prve minute

Hajduk i Benfica u ponedjeljak su dogovorili posudbu 24-godišnjeg stopera Francisca Reisa Ferreire Ferra do kraja aktualne sezone uz opciju produljenja na još jednu sezonu.

Igrač je to koji je nogometnu karijeru započeo je u Benfici za koju je odigrao 70 službenih utakmica, a ima iskustvo igranja na najvišem nivou, od portugalske prve lige do Lige Prvaka i Europske lige.

A koliko je Benfica vjerovala u njega, potvrđuje i odšteta klauzula od 100 milijuna eura.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Kao mladi igrač nastupio je u preko 90 utakmica za Benficu II, a bio je i redoviti član svih mlađih uzrasnih kategorija portugalske reprezentacije. Na početku prošle godine otišao je na posudbu u španjolsku Valenciju gdje proveo pola sezone.

No, tamo sa baš i nije naigrao, baš kao ni ove sezone u portugalskom velikanu, pa je opcija posudbe bila idealna i za njega. Po svemu sudeći i za Hajduk.

Jer Portugalac je već nakon tri minute dvoboja u Velikoj Gorici, nakon ubačaja Krovinovića, glavom doveo svoju momčad u vodstvo. Nije mogao zamisliti bolji početak u bijelom dresu.

A taj njegov pogodak pogledajte u nastavku.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel
  • +15
Gorica - Hajduk (22. kolo HT Prve lige) Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL