NIJE ON BILO TKO!

[VIDEO] Čilićeve riječi koje će snažno odjeknuti u Srbiji i svijetu tenisa: Tako se odnositi prema Đokoviću je katastrofalno!

03.02.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Bez sustezanja Marin Čilić je progovorio o slučaju koji je podijelio svijet, ne samo sportski

U srijedu je u hotelu Esplanade Zagreb Marin Čilić uručio stipendije četvrtom naraštaju stipendista Zaklade Marin Čilić namijenjene mladim glazbenicima i sportašima.

Tom je prilikom prokomentirao slučaj Novaka Đokovića na Australian Openu.

'Nedopustivo je da se to moglo dogoditi na takav način, da čovjek dođe u Australiju i da prođe kroz tu kalvariju. To se moralo ili riješiti ranije ili se moralo riješiti na bolji način kad je on već došao dolje, jer nije on bilo tko. Ipak nije on bilo tko, Novak je veliko lice tenisa i jedno od najvećih lica tenisa zadnjih 10–15 godina. I ono što je napravio tijekom karijere, da se odnosi prema njemu na takav način, to je zbilja katastrofalno', rekao je Marin i poentorao:

  • +14
Zaklada Marin Čilić 2022 Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Nije to samo katastrofa samo za Šokovića nego i za cijeli tenis već i za samu sliku Australije i Australian Opena. Vidjet ćemo što će ostatak sezone donijeti, kakva će biti pravila. Svaka država ima svoje regulative, ali zasigurno taj početak sezone za tenis nije bio najsjajniji.'

Ove će Marinove riječi sigurno snažno odjeknuti u svijetu tenisa i susjednoj Srbiji!

Komentar slučaja Đoković započinje na 2:20 Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL