ZNA POSAO

[VIDEO] Čilića pitali za koga će navijati Izraelci tijekom finalnog meča s Đokovićem, odgovorom je oduševio tribine

02.10.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale dvoranskog ATP turnira u Tel Avivu nakon što je sa 7-5, 6-3 svladao Francuza Constanta Lestiennea, 68. igrača na svijetu. U prvom setu je gubio 2-5, spasio dvije set lopte i dominirao do kraja. Nakon meča oduševio je i izjavom

Odgovarajući na pitanja službenog voditelja na terenu Marin je povalio igru svog protivnika i najavio finale sa Srbina Novakom Đokovićem (17:30 sati).

'Logično finale, prvi i drugi nositelj turnira. Tko će imati veću podršku s tribina?', zanimalo je voditelja.

'Pa dobro, ovaj dio stadiona će biti za mene...', pokazivao je Čilić prstom gotovo po svim tribinama. Negov su odgovor i kretnje prekinuli gledatelji burnim pljeskom. Nakon iskrenom osmijeha Čilić je prokomentirao Đokovića.

'Uvijek je veliki izazov igrati protiv Novaka, igrač je to koji uvijek daje sve od sebe. Prvi put smo igrali kao djeca s 14 godina. Bilo je to 2007. ili 2008. godine i znamo se jako dobro. Siguran sam kako će finale biti još jedan sjajan meč i prilika da uđemo u pravu formu za ostatak sezone. Bio je dug dan i hvala svima koji su ostali pogledati meč do kraja', poručio je Marin uz odobravanje s tribina.

U dosadašnjih 20 službenih susreta Đoković je slavio 18 puta, do je u finalima rezultat 1-1. Đoković je pobijedio u Pekingu 2009., a Čilić u Queensu 2018. godine.

Video Marinove izjave i reakcije publike pogledajte OVDJE.