NOVI ISPIT ZA HRVATSKU

Vida prvo čestitao Mađarima, a onda im hrabro poručio...

25.03.2016 u 21:08

Bionic
Reading

Reprezentativni branič Domagoj Vida govorio je na konferenciji za medije nakon pobjede nad Izraelom, a dan prije gostovanja na budimpeštanskoj Groupama Areni protiv Mađrske (subota, 18 sati)

Vatreni su u srijedu pobijedili Izrael 2:0, golovima Perišića i Brozovića, a već u subotu gostuju kod Mađarske, jednog od sudionika nadolazećeg Europskog prvenstva. Izbornik Ante Čačić u ta dva susreta testira taktičke sustave za Francusku.

'Bila nam je novost igrati s trojicom igrača u zadnjoj liniji s obzirom da nam to nije standardni sustav, ali mislim da je bilo dobrih stvari, kao i loših. Treba imati vjere, a izbornik je tu da odluči koji će formaciju igrati, s kojim igračima. Vjerujem da sve može biti dobro, samo treba malo vremena. Svi igramo u svojim klubovima, zreli smo, pametni i vidjet ćemo. Nije mi nikakav problem igrati na lijevoj strani, što god treba ja sam tu. Najvažnije je da Hrvatska pobijedi, a ja ću dati sve od sebe', rekao je svestrani hrvatski branič Domagoj Vida, a prenosi hns-cff.hr.

Mađari će, slažu se igrači, biti zahtjevniji suparnik od Izraelaca, a poseban je dojam na hrvatsku delegaciju u Budimpešti ostavio novi stadion slavnog Ferencvarosa.

'Čestitao bih susjedima Mađarima što su nakon dugog čekanja opet na Europskom prvenstvu. Očekujemo tešku utakmicu, sigurno su dobra momčad i dobar kolektiv bez velikih zvijezda, ali mi smo došli igrati svoju igru i pobijediti. U Osijeku je bio težak teren, no ne smijemo se vaditi na to. Kada vidite ovako prekrasan stadion, koji će biti dobro popunjen, ne bi trebalo biti problema', zaključio je Vida.