KRAJ JEDNE ERE

'Vettel se ne bi trebao ni pojaviti na utrci u Australiji!'

11.03.2014 u 10:42

Bionic
Reading

Bivši F1 prvak Jacques Villeneuve vjeruje da Red Bull nije u stanju završiti niti pola F1 utrke u Melbourneu i da bi Vettelu bilo bolje da ostane doma....

Veliki problemi 'crvenih bikova' uoči nove sezone i dalje su aktualna tema, a malo je onih koji im daju izglede za pobjedu na uvodnoj utrci u Australiji. Naime, tijekom zimskih testiranja RB10 bolid proveo je jako malo krugova na stazi, nije bio pouzdan, a još manje brz.

'Vettel sigurno neće pobijediti. Po meni, Renault je potpuno izgubljen i neće moći završiti utrku. Čak i ako Red Bull popravi bolid za europske utrke, ništa se neće promijeniti. Kompletirat će možda 30, umjesto 15 krugova. Nije problem u bolidu nego u motoru,' uvjeren je F1 prvak iz 1997. godine Jacques Villeneuve koji je dodao:

'Malo se šalim, ali zašto uopće da dolaze u Australiju? Ne mogu kompletirati niti pola utrke i sporiji su od većine.'

'Williams ima Mercedesov motor i samo su zato tako dobri. To je dobro za Massu, jer je bio gotov i godinama nije izgledao kao F1 vozač. To pokazuje koliko je zapravo ovogodišnji bolid dobar. Sezona bi mogla biti sjajna, ali i smiješna. Mogli bismo vidjeti Marussiju na postolju u Australiji,' zaključio je kontroverzni Kanađanin.

Sve slobodne treninge, kvalifikacije te Veliku nagradu Australije gledajte na MAXtv-ovom kanalu, MAX GP