NBA ATRAKCIJA

Veteran Garnett u 40. godini brutalno zakucao preko Griffina!

08.12.2015 u 10:47

Bionic
Reading

Na NBA utakmici između Minnesota Timberwolvesa i Los Angeles Clippersa, koju su gosti dobili 110:106, publiku u Target Centeru na noge je podigao 39-godišnji Kevin Garnett

Početkom drugom poluvremena španjolski playmaker Ricky Rubio dodao je loptu veteranu koji igra svoju 21. NBA sezonu i na iznenađenje svih Kevin Garnett je brutalno zakucao jednom rukom preko 'kralja zakucavanja' Blakea Griffina! Tako je veteran, koji će u svibnju proslaviti 40. rođendan, posramio najatraktivnijeg igrača NBA lige!

Iako je do kraja utakmice ukupno za 19 minuta na parketu ubilježio pet koševa uz tri skoka ovo zakucavanje, kojim je Garnett podsjetio na svoje najbolje dane kada je bio MVP lige, uvršteno je među 10 najboljih akcija večeri. Na vrhu je naravno pobjednički koš BH zvijezde Mirze Teletovića. TOP 10 akcija možete vidjeti OVDJE.

Dodajmo kako je kod Clippersa najbolji bio DeAndre Jordan sa 20 koševa,12 skokova i četiri blokade. Blake Griffin je dodao 16 koševa uz 11 skokova. Najbolji kod Timberwolvesa bio je Zach LaVine sa 21 košem, Karl-Anthony Towns je ubacio 18, a Shabazz Muhammad 13 uz devet skokova.