u kompleksu ŠC-a Višnjik

Venus Williams stigla privatnim avionom u Zadar i odmah odradila trening; evo tko joj je bio partner i što radi u gradu košarke

07.07.2022 u 13:31

Bionic
Reading

Amerikanka Venus Williams, jedna od najboljih tenisačica svih vremena i osvajačica sedam Grand Slamova, posjetila je Zadar gdje će odraditi dio priprema

Odmah po dolasku u Zadar, grad košarke, 42-godišnja Venus Williams posjetila je Športski centar Višnjik gdje će odraditi dio svoga programa poslije nedavnoga nastupa na Wimbledonu, javlja portal Planet Višnjik.

Kako doznajemo Venus Williams u Zadar je stigla privatnim avionom i smještena je u Falkensteinerovom hotelskom resortu u Petrčanima.

Kao što se vidi na fotografijama starija sestra Williams odmah po dolasku u Zadar odradila je trening u 10 ujutro uz Matiju Pecotića, 33-godišnjeg hrvatskog tenisača s američkom adresom. Od sveučilišnih dana Pecotić, koji je diplomirao politiku i financije na eltinom koledžu Princeton, pokušava se probiti u ATP svijetu u konkurenciji koja je nemilosrdna. Trenutačno je 581. igrač svijeta, ali je postao vijest dana nakon treninga s Venus Williams.

Naravno, prisutan je bio i njegov trener Lovre Rončević, inače predsjednik TK-a Zadar 08.

'Počašćeni smo i ponosni što je velika teniska zvijezda poput Venus Williams za dio svojih aktivnosti odabrala naš teniski kompleks. Želimo joj da se u našem gradu osjeća ugodno, a da na Višnjiku ostvari sve što ima u planu i programu', rekao je kazao Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.