BIT ĆE FRKE

Velšane protiv Hrvatske predvodi ubojiti Bale

13.03.2013 u 15:10

Bionic
Reading

Izbornik nogometne reprezentacije Walesa Chris Coleman objavio je popis igrača s kojima će krenuti u dvoboje protiv Škotske i Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine

Dakako, najveća je zvijezda na popisu sjajni krilni napadač Tottenhama Gareth Bale koji posljednjih tjedana igra u velikoj formi. U konkurenciji su i Aaron Ramsey iz Arsenala, Craig Bellamy iz Cardiffa, ali i Joe Allen iz Liverpoola. Ovaj potonji igrač nije trebao biti na popisu s obzirom da mu zbog ozljede ramena prijeti i operacija, ali Coleman ga je ipak odlučio pozvati.

Zbog ozljede zadnje lože, međutim, predstojeće izazove propustiti branič Celtica Adam Matthews

Velška će se reprezentacija u kvalifikacijskoj skupini A 22. ožujka na Hampden Parku ogledati sa Škotskom, a potom će četiri dana kasnije ugostiti Hrvatsku na stadionu Liberty u Swanseaju.

Reprezentacija Walesa za utakmice protiv Škotske i Hrvatske:

Vratari: Glyn Myhill (West Bromwich Albion), Lewis Price (Crystal Palace), Owain Fon Williams (Tranmere Rovers)

Braniči: Ben Davies (Swansea City), James Collins (West Ham United), Chris Gunter (Reading), Joel Lynch (Huddersfield Town), Ashley Richards (Crystal Palace), Sam Ricketts (Bolton Wanderers) Ashley Williams (Swansea City)

Veznjaci: Joe Allen (Liverpool), Jack Collison (West Ham United), Andy King (Leicester City), Joe Ledley (Celtic), Aaron Ramsey (Arsenal), David Vaughan (Sunderland), Jonathan Williams (Crystal Palace)

Napadači: Gareth Bale (Tottenham Hotspur), Craig Bellamy (Cardiff City), Simon Church (Reading), Steve Morison (Leeds United), Hal Robson-Kanu (Reading), Sam Vokes (Burnley)