DEFINITIVNO 'AUT'

Veliki udarac za Atletico uoči finala Lige prvaka

19.05.2014 u 20:31

Bionic
Reading

Madridski Atletico u finalu Lige prvaka u subotu protiv gradskog rivala Reala definitivno neće imati na raspolaganju Diega Costu koji je protiv Barcelone pogoršao ozljedu koja ga muči već neko vrijeme...

Diego Costa je na samom početku susreta protiv Barcelone nakon jednog sprinta legao na travu i bilo je jasno da je ozljeda obnovljena. Odmah ga je zamijenio Adrian, a Costa je u suzama sjeo na klupu.

Posljednja snimanja koja su obavljena danas pokazala su kako je ozljeda pogoršana i da Costu očekuje dva tjedna pauze što znači da je izgubljen za finale Lige prvaka, ali ne i za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

'Moramo pričekati izvještaj medicinske službe, ali ne izgleda dobro. Problem je još ozbiljniji jer je ozljeda tamo gdje je već bila. Pričekat ćemo, ali imat ćemo i alternativni plan', rekao je glasnogovornik Španjolskog nogometnog saveza.

Još uvijek nije poznato hoće li Atletico u finalu moći računati na Turana Ardu koji je poput Coste u ranoj fazi susreta protiv Barcelone zbog ozljede napustio igru.