KOBAN SUDAR U MIAMIJU

Veliki talent Formule 1 ozlijeđen teže nego što se mislilo

09.02.2017 u 16:47

Bionic
Reading

Pascal Wehrlein doživio je opasnu nesreću na revijalnom spektaklu Race of Champions, a zbog ozljede vrata u pitanju je njegov nastup na zimskom testiranju krajem veljače u Barceloni...

Vrlo talentirani 22-godišnji vozač bio je blizu potpisivanju za Mercedes ove sezone čiji je junior, no Valtteri Bottas 'ukrao' mu je mjesto za volanom najpoželjnijeg bolida u Formuli 1. Wehrlein se mora zadovoljiti vožnjom za Sauber, no novi poslodavac sigurno nije sretan zbog nepotrebne nesreće koju je Nijemac doživio na revijalnoj utrci.

Podsjetimo, Pascal je na spektaklu Race of Champions u Miamiju odmjeravao snage s Felipeom Massom i u samom ulasku u cilj izgubio je koncentraciju, naletio na Brazilčev automobil koji ga je katapultirao u zrak.

Iako se u prvi mah činilo da su se Wehrlein i suvozač izvukli bez ozljeda, čini se da ipak nije bilo tako. Pojavile su se u švicarskim i njemačkim medijima glasine da je ozbiljno ozlijedio vrat i da mu prijeti propuštanje zimskog testiranja.

'Liječničke pretrage još uvijek traju,' stoji u nedavnoj objavi ekipe Sauber pa ćemo morati još neko vrijeme pričekati nove informacije o Pascalovom zdravstvenom stanju. Do početka F1 sezone 26. ožujka u Melbourneu valjda bi se trebao oporaviti...

Sudar Wehrleina i Masse Autor: YouTube