stipe oduševljen

Veliki preokret u korist Stipe Miočića: protivnik iz snova i mogućnost milijunske zarade

07.04.2018 u 16:33

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko dana potvrdio veliku vijest da se Brock Lesnar vraća u Octagon, predsjednik UFC-a Dana White u petak je otkrio i s kim bi se WWE zvijezda mogla suočiti u svojoj povratničkoj borbi

Konferencija za novinare održana u petak povodom 25. godišnjice UFC-a ugostila je brojne zvijezde s nadolazećih priredbi, pa tako i prvaka teške kategorije Stipu Miočića i njegovog idućeg protivnika, poluteškaškog prvaka Daniela Cormiera.

Novinar Ariel Helwani s MMA Fightinga iskoristio je priliku te je upitao prvog čovjeka organizacije Dana Whitea hoće li se Lesnar u povratničkom meču obračunati s pobjednikom borbe Miočić - Cormier?

'Da, to je mogućnost', rekao je predsjednik a prenosi Fightsite.hr.

Whiteova izjava oduševila je dvojac, naročito Cormiera koji je reagirao kao da je upravo dobio na lutriji, jer borba s popularnim Lesnarom svakom borcu sigurno donosi milijune dolara zarade.

'Mislim da Conor McGregor to zove ‘noć crvenih gaćica', komentirao je Cormier potencijalni meč.

'A kada se borite protiv Lesnara, ili nastupate na istom popisu borbi, to je kao tri noći crvenih gaćica. Jer lova onda pada s neba. Ako se borite s Brockom dobro ćete zaraditi. Da, to bi bilo sjajno, jer kada se borite protiv Brocka onda budete i plaćeni'.

  • +5
Američki borac Brock Lesnar Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Profimedia