ODBIJA MIROVINU

Veliki Pippo Inzaghi želi u - Fiorentinu!

27.05.2012 u 20:46

Bionic
Reading

Unatoč teškim ozljedama koje je imao u posljednje vrijeme popularni Pippo je odlučio nastaviti karijeru. Premda je prije nekoliko dana primio odličnu ponudu iz MLS lige moguće je da će Inzaghi i dalje ostati u Seriji A.

Filippo Inzaghi, 38-godišnji talijanski nogometaš, definitivno je završio sa svojom dugom erom boravka u Milanu. Bio je igrač tog kluba od 2001. godine.

Unatoč teškim ozljedama koje je imao u posljednje vrijeme popularni Pippo je odlučio nastaviti karijeru. Premda je prije nekoliko dana primio odličnu ponudu iz MLS lige (Chicago Fire), te se moglo naslutiti da će krenuti preko Atlantskog oceana, lako je moguće da će Inzaghi i dalje ostati u Seriji A.

0Moj menadžer razmatra ponude. I ja s njim. Lijepo je da ih ima i da mogu razmišljati', rekao je Inzaghi i onda dodao:

'Jedna mi se opcija jako sviđa, a to je odlazak u Fiorentinu. U pitanju je senzacionalan grad u kojeg sam, kroz karijeru, uvijek rado dolazio. Sada mogu postati dio svega. I klub je izazov. Ali, nisam još uvijek odlučio. Ako mene pitate, Fiorentina je zasad moj izbor'.

U karijeri je kroz igranje u Seriji A Inzaghi nosio dresove Piacenze, Leffea, Verone, Parme, Atalante, Juventusa i Milana.