marića moraju zadržati

Velika kadrovska promjena u zagrebačkom klub: za trenera došao bivši igrač Hajduka, Rijeke i Osijeka; ali otišla mu Dinamova legenda?!

30.05.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Dugo je trajala utrka Varaždina i Rudeša za prvo mjesto, odnosno plasman u prvoligaško društvo. Na kraju je uspješni bio klub iz baroknog grada, pa su se sada u klubu iz zapadnog dijela Zagreba odlučili na kadrovske promjene

Nakon Ivice Landeke, Rudeš će u novoj sezoni voditi Mato Neretljak, bivši igrač, između ostalih, Osijeka, Hajduka i Rijeke.

'Jako sam sretan što mogu biti dio ove obitelji! Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom povjerenju. Uvjeren sam da možemo opravdati ciljeve u narednoj sezoni i donijeti dosta radosti našim navijačima', rekao je za službenu stranicu Rudeša Mato Neretljak.

Lijepim riječima uzvratio mu je direktor kluba Stipe Čondrić.

'Drago nam je da Mato odabrao naš klub i postao dio našeg tima koji ima visoko postavljene ciljeve. Klub je dvije godine zaredom drugi na tablici 2. HNL i spremni smo napraviti velike stvari u sezoni 2022./2023. Zna se što NK Rudeš traži i ako budemo kao obitelj ostvariti ćemo naše ciljeve'.

Inače, dolazak Mate Neretljaka blagoslovio je, uz direktora Čondrića, i legendarni Dinamov nogometaš, a u ovoj polusezoni, točnije od polovine ožujka, sportski direktor Rudeša Silvio Marić. No, kako sada stoje stvari - bivši.

Naime, ugovor mu je istekao 28. svibnja. I zato su se u ovom trenutku dvije strane razišle. Ali, vjerujemo, tek privremeno.

Svima je jasno da je s Marićevim dolaskom klub dobio 'dodatnu dimenziju'. Zato bi u Rudešu trebali posložiti stvari kako bi s 'Marom' pronašli zajednički jezik, pa da u novoj sezoni - kada će od prvog dana biti zajedno - krenu po toliko željeni ulazak u prvoligaško društvo.