ZAJEDNIČKI LET

Velik respekt vrhunskih sportaša: Tko je kome prišao?

11.07.2014 u 09:05

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska visašica Blanka Vlašić pobjedom na mitingu Dijamantne lige u Parizu potvrdila je povratak u vrhunsku formu te nakon dugotrajnog povratka na pobjedničke staze dokazala da još uvijek spada u vrh svjetske atletike

Baš kao što se uspjehom s alžirskom reprezentacijom, ali i navodnom ponudom jednog od najbogatijih svjetskih klubova dokazao Vahid Halilhodžić. No Vaha je nakon silnih uzbuđenja i nespretnog ispadanja u osmini finala od Njemačke ipak odlučio uzeti predah te se malo odmoriti.

Za razliku od njega, Blankina sezona upravo se zahuktava, a već ovog vikenda čekaju je nova uzbuđenja u Glasgowu.  A da između sportskih velikana postoji veliko i uzajamno poštovanje, potvrđuje i ova fotografija koju je Blanka objavila jutros na svom profilu. Znamo da mnogi prilaze Blanki tražeći fotografiranje, pa bi bilo zanimljivo znati tko je napravio prvi korak uoči ove fotografije...

'Zajedno na jutarnjem letu s Vahidom Halilhodžićem, bivšim sjajnim nogometašem i sada vrhunskim trenerom', napisala je Blanka.

Tko zna, možda je i naša vrhunska atletičarka, koja voli nogomet, prišapnula Vahi da je i njezin brat Nikola, koji će u listopadu napuniti 17 godina, jako talentiran te zaslužuje odličnog nogometnog trenera.