IZNENAĐUJUĆA ODLUKA

Vedran Ćorluka odbio Guardiolu, Bayernu ovaj pehist

09.02.2016 u 17:31

Bionic
Reading

Ruski mediji otkrivaju tajnu čuvanu tijekom tzimskog prijelaznog roka, kapetan moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka imao je ponudu za prelazak u Bayern s kojim bi se borio za naslov europskog prvaka!

Ćorluka je, prenosi goal.com navode ruskih novina, tijekom zime primio poziv od Pepa Guardiole koji je hrvatskom stoperu nudio mogućnost posudbe u njegov Bayern do kraja sezone.

Slavni trener je u neprilikama zbog ozljeda (Boateng, Benatia, Martinez) niza svojih defanzivaca i bio je prisiljen na brzo dovođenje provjerene alternative, no morao je tražiti dalje jer je naš reprezentativac odbio tu laskavu ponudu. 'Čarlija' je, procjenjuje isti izvor pokolebalo stanje s bolnim tetivama kojima idealno dogovara Lokomotivov proljetni ritam od jedne utakmice tjedno, dok bi ga u Münchenu čekao daleko nestalniji raspored i neizvjesnost oko minutaže koja bi pod znak pitanja mogla dovesti i njegov nastup na EURU.


Bayern je tražio dalje i doveo Nijemca Serdara Tascija na posudbu iz moskovskog Spartaka. No, Tasci je već na treningu uoči službenog debija zaradio potres mozga i tako pehom započeo pokušaj dokazivanja svom novom klubu i njemačkom izborniku.