SKRIVENA KAMERA

Već dogovoren Ronaldov prelazak u Real?

17.12.2008 u 21:00

Bionic
Reading

Iako se prije nekoliko dana pisalo da će Ronaldo još dugo ostati u Manchester Unitedu, španjolski El Mundo tvrdi da ima potvrdu od bliskog suradnika predsjednika Calderona kako je s Portugalcem dogovoren transfer već sljedećg ljeta

Simpatije na relaciji Real Madrid - Cristiano Ronaldo traju već neko vrijeme. No Ronaldo je uporno tvrdio da će u Manchester Unitedu ostati još godinama, a u engleskom su klubu tvrdili da nema tih para za koje bi pustili ponajboljeg svjetskog nogometaša. Vremena se očito mijenjaju, kriza pogađa sve, pa je svaki cent dobrodošao. Tako se španjolski El Mundo dočepao snimke razgovora Pedra Trapotea, bliskog Calderonovog suradnika, koji je na nedavnoj utakmici Bareclona - Real potvrdio da je transfer već dogovoren.

'Ako me pitate što ćemo napraviti, mogu vam samo reći da smo kupili najboljeg igrača na svijetu. Najboljeg on najboljih. To je naravno Ronaldo. Ipak, bolje da ništa ne govorimo u ovom trenutku, jer nam neke klauzule to ne dopuštaju', tvrdi El Mundo da je izjavio Trapote.