FEŠTA TRAJE

Pogledajte vatreni doček hajdukovaca na Poljudu nakon još jednog osvojenog Kupa

25.05.2023 u 09:10

Bionic
Reading

Hajduk je prvi puta u povijesti obranio naslov pobjednika SuperSport Hrvatskog nacionalnog Kupa, a slavlje se s Rujevice preselilo na Poljud

Nakon prošlosezonskog slavlja na Poljudu protiv Rijeke splitski Bili su jučer, baš na riječkoj Rujevici, u vatrenoj atmosferi u kojoj su se osjećali kao da igraju doma, nadigrali Šibenik 2-0 i stigli do novog trofeja.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Slavlje je na travnjaku Rujevice potrajalo, veselo je bilo i na putu prema Splitu gdje su navijači bakljadom dočekali hajdukovce ne bi li in zahvalili na još jednom trofeju.

Kasni noćni ati nisu sputali Bijele da podijele radost sa svojim navijačima, a prava fešta očekuje se u zadnjem kolu SuperSport HNL-a u kojem će Hajduk na Poljudu upravo protiv Šibenika staviti točku na i ove sezone u kojoj je osvojen Kup te drugo mjesto u domaćem prvenstvu.

  • +29
Doček igrača Hjduka na Poljudu nakon osvojenog SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, 25.5.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Bit će to prilika za proslavu trofeja na punom Poljudu, ali i utakmica koja će ispratiti Šibenčane prema nižem rangu natjecanja.

Fešta se s Rujevice preselila na Poljud Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +16
Navijači na finalu Kupa 2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL